Σχετικά με μας

Καλώς ήρθες στο Κέντρο θεραπείας Ζεύγους και Οικογένειας

Το Κέντρο Θεραπείας Ζεύγους και Οικογένειας ξεκίνησε στην Βούλα Αττικής το 2013, υπό τη διεύθυνση του Σπύρου Κορδοπάτη  και την επιστημονική εποπτεία  της Αλεξάνδρας Περιμένη, κλινικής ψυχολόγου και συστημικής ψυχοθεραπεύτριας, με σκοπό να προσφέρει  αξιόπιστες υπηρεσίες ψυχικής υγείας και ψυχοθεραπείας σε παιδιά, ενήλικες και οικογένειες.

Η αγάπη και αφοσίωση στη ψυχοθεραπεία,ενέπνευσαν την κα.Περιμένη  να συστήσει μια ομάδα από εξειδικευμένους επαγγελματίες ψυχολόγους, συμβούλους ψυχικής υγείας και ένα δίκτυο εξωτερικών συνεργατών αποτελούμενο από ψυχίατρο, παιδοψυχίατρους, ειδικό παιδαγωγό. Σήμερα, το Κέντρο Θεραπείας Ζεύγους και Οικογένειας, εξυπηρετεί όλο το εύρος της Αττικής, καθώς και διαδικτιακά όλη την Έλλάδα και το εξωτερικό, προσφέροντας στα ελληνικά και στα αγγλικά υπηρεσίες ψυχοθεραπείας, συμβουλευτικής και κλινικές εποπτείες σε φοιτητές και επαγγελματίες ψυχικής υγείας με απόλυτη εμπιστευτικότητα, κατανόηση, σεβασμό και επαγγελματισμό.

Σχετικά με μας
10 +
Χρόνια εμπειρίας
στην ψυχολογία
840 +
Ασθενείς έλαβαν βοήθεια
από το κέντρο μας
98 %
Θετική ανταπόκριση
Από τους γιατρούς μας

Οι Υπηρεσίες μας

Υπηρεσίες ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής με απόλυτη εμπιστευτικότητα, κατανόηση, σεβασμό και επαγγελματισμό

Η Φιλοσοφία μας

Ζώντας σε έναν κόσμο διαρκώς μεταβαλλόμενο είναι σημαντικό να βλέπουμε και να αποδεχόμαστε την πραγματικότητα όπως είναι. Αυτό μας βοηθα να νιώθουμε καλά οπου και αν βρισκόμαστε, ανεξάρτητα από τις εξωτερικές συνθήκες. Ταυτόχρονα φροντίζοντας ουσιαστικά τον ευατό μας, ενδυναμώνουμε την ψυχική μας υγεία ώστε να μπορούμε να στηρίζουμε τους ανθρώπους που είναι σημαντικοί για εμάς δημιουργώντας μαζί τους σχέσεις αγάπης και αρμονίας.

Στόχος του Κέντρου Θεραπείας Ζεύγους και Οικογένειας είναι η βελτίωση της ψυχικής και της σωματικής υγείας των ατόμων που εξυπηρετούμε, η πρόληψη και η ίαση ψυχικών διαταραχών και η προώθηση της ευεξίας. Ο χώρος μας ειδικεύεται -στην κλινική ψυχολογία, στην συμβουλευτική ψυχολογία και στην εκπαιδευτική ψυχολογία.

Σχετικά με μας Σχετικά με μας Σχετικά με μας Σχετικά με μας
“Στόχος του Κέντρου Θεραπείας Ζεύγους και Οικογένειας είναι η βελτίωση της ψυχικής και της σωματικής υγείας.”

Είπαν για εμάς

«Είμαι ευγνώμων για αυτές τις συγκυρίες οι οποίες έφεραν στην ζωή μου αυτόν τον Άνθρωπο-Επαγγελματία-συνταξιδιώτη σε αυτό το αποκαλυπτικό ταξίδι κρυμμένων δυνάμεων.»

«Νιώθουμε πολύ τυχεροί που απευθυνθήκαμε στην κα. Περιμένη για την επίλυση θέματος που αφορούσε ένα από τα παιδιά μας και κατ’ επέκταση όλη την οικογένεια.»

«Με την οικογενειακή θεραπεία δίνεται η δυνατότητα στον θεραπευόμενο αλλά και σε κάθε μέλος της οικογένειας να εκφράσει τα συναισθήματα του, πετυχαίνοντας έτσι τα βέλτιστα αποτελέσματα για το θεραπευόμενο μέλος της οικογένειας αλλά και τη μέγιστη επικοινωνιακή σύγκλιση όλων των μελών της ίδιας οικογένειας.»

«Η ανθρωπιά πάνω από όλα πάνω από όλα, η συνέπεια, η καταγραφή στόχων, η εν τω βάθει ανάλυση συνεχίζουν να έχουν σημασία για την ομαλή και σταθερή ψυχολογική μου εξέλιξη.»

«πριν δυο χρόνια σε μια πολύ καθοριστική στιγμή της ζωής μου είχα την τύχη να βρεθεί δίπλα μου η κα. Περιμένη…η καθοδήγηση της και η συμβολή της στην εξέλιξη της ζωής μου είναι απλά ανεκτίμητη και ανυπολόγιστη…»

Το κέντρο μας

Ένας ζεστός και φιλικός χώρο

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε το ραντεβού σας