Διαχείριση Θυμού

Ο θυμός είναι μια φυσιολογική και συχνά υγιής αντίδραση σε αρνητικά γεγονότα. Αλλά όταν ο θυμός είναι ανεξέλεγκτος τότε αυτό έχει αντίκτυπο στις σχέσεις, στην εργασία και στην ποιότητα της ζωής και ίσως χρειασθεί αρκετό χρονικό διάστημα ώστε να ζητήσει κάποιος βοήθεια για την διαχείρισή του.

Τα συνεχή συναισθήματα έντονου θυμού μπορεί να έχουν μεγάλες συνέπειες, συμπεριλαμβανομένων των εκδηλώσεις επιθετικότητας ή βίας, της διάλυσης σημαντικών σχέσεων στη ζωή του ατόμου και ενός αυξημένου βαθμούς εμφάνισης σημαντικών προβλημάτων υγείας όπως τα καρδιαγγειακά νοσήματα, υπέρταση και κατάθλιψη. Εάν σας ενδιαφέρει να απαλλαγείτε από τα συναισθήματα αυτά και να ευνοηθείτε από τη θεραπεία του θυμού, επικοινωνήστε με το κέντρο μας.

Αναζητήστε την βοήθεια που χρειάζεστε

Οι θεραπευτές του Κέντρου μας είναι εδώ ώστε να παρέχουν την κατάλληλη βοήθεια στο παιδί σας και σε εσάς  για την διαχείριση του θυμού σας, την αποφυγή της απώλειας ελέγχου ή όταν εσείς οι ίδιοι φωνάζετε ή όταν υπάρχουν απειλές προς αγαπημένα πρόσωπα. Στόχος του κέντρου μας είναι να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες τους με τον λιγότερο περιοριστικό τρόπο. Μάθετε να ελέγχετε τον θυμό πριν σας ελέγξει.

Οι Υπηρεσίες μας

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε το ραντεβού σας